Helgen

I fredags började det med att jag tog bussen till skolan för att sedan gå ner på staden med Lizette, Eric och Simon. Men först åt vi lunch och det var min favorit rätt :D sedan började vi vandringen ner på stan, jävligt skönt med sol och allt. Vi gick till donken för att träffa kikki, och hon bjöd på glass, mys :D Kurtan kom, och sedan kom anton. Vi alla gick ner till badhusparken och då kom även en massa andra, sen åkte jag och bången hem till mig och hämtade kläder och sedan åkte vi hem till han :)
I lördags vaknade vi, och åkte till stan, eller jag åkte till stan och bång någon annanstans, var där med min Favorit ! Lizette :D köpte en tröjja underkläder och ett linne, väldigt trevligt, åkte hem och klippte mamma sen hämtade anton mig så åkte vi hem till han och grillade :D åkte till Henke en sväng och gjorde ingenting typ ;D sen åkte vi hem och sov.
Isöndags gjorde vi väl ingenting tror jag, åkte hem till mig iaf.

Och i dag, måndag morgon så försov jag mig! jag hatar det så sjukt mycket. Och linus satt vaken och väckte mig inte ens! jävligt arg blev jag :D missade första lektionen, men jag åkte ju hit iaf. nu ska vi börja med något arbete -.-' puss

OnSdaG lOL

Idag har jag varit på stan med kurtan :) trevligt värre. Vi träffade även en jätte glad gubbe, eller han var nog inte så gammal men pratglad var han iaf :D vi skrattade nog mest, men trevligt med sånt folk, han berättade även att han var arbetslös och har två barn om någon ville veta :D sen lekte han att han va Norsk hahaha. Sjukt kul.
Igår hade jag fullt upp, 

Först gick jag ut med hunden, 
sen noppade jag mina ögonbryn
fixade sandras hår
sen bäddade rent i sägen tvättade lakanen
tog ner tvätten
sen noppade jag sandras ögonbryn 
och sen fixade jag mitt hår

haha det kändes mer än vad det var,Blev lite strul med anton, men som tur var så blev det bra, hatar verkligen att vara osamms med han. Jag älskar han!
 


påsklov

nu är det ju faktist påsklov, och snart börjar skolan igen, kommer bli tråkigt faktist, kommer fan sakna praktiken.
I fredags följde jag med anton på kalas, elice fyllde 5 tror jag det var.. Sen på kvällen mådde jag inte bra så då åkte vi hem hit.
I lördags gick jag på staden med mamma, köpte två par byxor och en jacka. senare skjussade pappa mig till aspås, jag och anton åkte ner till tom där vi grillade, faktist gott. Sen åkte vi hem till anton en sväng, och senare på kvällen kom Ted, och Niklas och vi åkte till Henke och grillade kolbullar.
Söndags vaknade vi sent, eftersom vi kom hem ganska sent dagen innan. På kvällen åkte vi hit, och sen har det nog inte hänt så mkt mer.
Just nu sitter jag här vid datan, och kan inte sova :( men jag funderar på att gå ner och röka och sen krypa ner igen, anton verkar inte så pepp på att hålla om mig när han sover så det är inte speciellt kul faktist.

Onsdag

Idag är det sissta dagen på praktiken, jävligt tråkigt faktist. Börjar om en timme redan, och anton hinner inte hit som han sa :/  och ikväll är det även hockey :D Sen imorgon börjar lovet, sjukt skönt.  har inte så mycket mer att skriva.

Jag vill hitta ord som gör att du förstår.

Fbk- Hv71

Dagen började bra, tog en dusch/ bad, med Anton, sen åkte han iväg till skogen, han sover även där i natt, tråkigt nog.
Sen skulle jag iväg på praktiken vilket jag verkligen inte orkade, men jag gjorde det endå, kände att jag var tvungen. Och det var ju tur att jag gick. Träffade en tjej som hette marielle som jobbar där, som jag inte har träffat på dom här 4 veckorna än. Det var riktigt trevligt. Runt halv 8 började matchen, och den började dåligt, men sen tog färjestad igen sig. efter 3 perioder stod det 2-2. Sudden, och färjestad gjorde mål efter 16 minuter, tror jag det var! Så jävla skönt asså :D så dagen har faktist varit jätte bra. Nu saknas bara min anton som jag vill mysa med, men det blir i morgon kväll <3
Nu blir det andra avenyn, avsnitt 152.

Saknar dig anton :(


CoolBits

Minns ni glassen där som jag har ringat in?
Jag saknar den, den kom 1996 och försvann 1998
Nu har jag faktist skrivit till gb och frågat varför glassen som alla saknar inte kommer tillbaka.
Det var allt för mig.

ny vecka, nya möjligheter

Bara tre dagar kvar på praktiken, jävligt skönt faktist. I helgen har jag varit i aspås med min anton, bäst.
I fredags var vi hos tom på fest, trevligt. Och på dagen var jag på stan med först Lizette och Kurtan, sen kom Sofia och sen kom frida, och sisst men inte minst ( för minst var sofia ) kom min älskling <3 I lördags gjorde vi inte mer än att äta middag med Niklas och Henke, och jag mådde dåligt som jag vet inte vad, sjukt jobbigt var det iaf. Söndags åkte vi hem till mig, och det var även fyra månader sen vi träffades då. Har varit ner och tagit prover idag, för någonting är fel med mig, som vanligt ungefär. Snart är det sommar, och jag längtar som en jävla tok, och jag har även fått sommar jobb. 27 juli och tre veckor frammmåt, Tråkigt att det var så sent, men det funkar. Nu ska jag vara social med mama .
PUss


Långa nätter

Praktiken var kul idag, tur att jag gick, var på dansen och det va jätte kul. Mycket skratt.
Måste börja ta tag i läxor och skolan nu kanske, det skulle vara en bra ide kanske. Har sjukt mycket jag måste göra. men jag ska fixa det, bara jag kommer igång så går det ju bra.Tänkte att jag skulle städa lite nu innan jag lägger mig, har inte så mycket annat för mig när anton inte är här, haha. Fan vad jag klagar ;D Imorgon ska jag på stan en sväng, sen på kvällen blev det nog att vi ska till tom på fest. Måste bara säga att min mobil är sönder också, om alla ville veta, så nu får jag ha en Nokia medans min är på lagning, och Nokiar fattar man sig ju fan inte på, så det suger ju, men jag har fått till hur man skriver sms iaf :) 

come give me love

Har verkligen ingen ork till att gå på praktiken idag, men måste man så måste man, jag är en stark kvinna.
Ska även på dans med dom ikväll, kan ju kanske bli kul. men sen när jag kommer hem så finns det ingen anton att sova med, för han sover borta nu igen, väldigt tråkigt, men vi har ju som sagt hela helgen på oss att mysa :)
Imorgon blir det att gå på stan med Lizette en sväng tror jag, trevligt värre..
Nu ska jag fixa mig lite och äta någonting innan jag går bort.
pusssss

RSS 2.0