Tisdag -praktik

Har varit mycket nu på sissta tiden, mycket praktik men det har faktist vart ganska kul, tur att man trivs iallafall.
Tisdag idag och det innebär andra avenyn, nu har det gått 151 avsnitt och jag har kollat på allihopa. Vilken nörd jag är . haha. Just nu sitter jag här och väntar på att min anton ska komma hem <3 Idag har jag varit ner på staden en sväng med mamma och köpt en almenacka eller vad det heter, alla lärare tyckte jag skulle ha en sån så jag håller bättre koll. Det kan ju faktist funka. Helgen som var så var det ju klassfest, eller fridas och deras klass hade det. Det var ju kul så länge det varade, drog till cilla en sväng, men sen vet jag inte riktigt vart jag skulle så jag åkte hem Haha.
saknar även Lizette på praktiken, jävulskt sugen på att hitta på något med dig snart. Men vi skulle väl på dansgala i nälden ? eller vad fan det va haha. Nu ska jag ut och röka en sväng innan min älskling kommer ! :D

ser du vad som händer ?
nej, men det gör jag, låt mig
hjälpa dig, det kommer inte funka i längden..

mitt liv suger

just nu iaf. saknar anton så jag tror jag dör :( men han kommer nog snart får jag hoppas, eller om någon timma iaf. Ska börja skriva seriöst på Måndag för då ska jag rusta upp mitt liv .. Vill bara skriva att jag saknar anton! jag älskar han <3

Torsdag

Imorse åkte anton iväg klockan halv 8 och efter det kunde jag inte somna om.
Igår var jag på stan en sväng med frida och mikaela och köpte en blå tröjja och en svart fleece tröja.
Och jag har ingen lust att skriva här nu. Jag får ta och börja skriva oftare och mer. Haha men just nu har jag
ingen lust.

Onsdag

tänkte att det var das att skriva lite igen, nu ska jag försöka skriva varje dag, om någon är intresserad av att läsa vill säga. Praktiken har iallafall börjat nu, har vart där sen i måndags. Det har varit mycket roligare där än på dom ställerna jag va förra gången. I går var jag tex på ett himmla liv, inte allt för roligt att sitta och kolla så länge, men det var kul i pausen :D haha skaffade ju mig en kille där iaf, där blev det mycket skratt på grund av han.  Var där med jenny och en brukare, trevlgt. Jag gick därifrån lite tidigare än när det slutade. Gick till frida där hon elin och lina var, det var mycket trevligt. Det var länge sen vi var med varandra alla 4 och det måste hända oftare tycker jag.  Idag har jag varit på praktiken från 7 till halv 10 ungefär, och nu sitter jag hemma och håller på att färga håret, haha vette fan hur det kommer att bli faktist. Senare ska jag till doktorn, som jag verkligen inte har tid med idag, jag skulle behöva plugga och fixa på rummet. men det får bli efter eller en annan dag. Sov utan anton i söndags natt, och även i natt. Så nu börjar jag bli van ;) nej nu ska jag skölja ur färgen.

antonbång<3

Söndag

Min Anton, bara min. Jag har inte kommit långt med min blogg, men jag jobbar på det. Hela lovet har tillbringats med Anton, har alltid kul med dig. Vi har inte gjort någonting speciellt faktist, har för det mesta suttit inne och myst, det har ju varit så tråkigt väder, vi fick sol en dag bara. Men i fredags var jag hos min barnmorska, alla borde vara som hon, jätte trevlig tant. Kollade blodvärdet och lite sånt, och det såg inte allt för bra ut,  så jag ska få en tid till en doktor och ta fler prover. Jag har mått illa hela lovet så någonting känns inte helt rätt i min kropp. I fredags så tillbringade jag lite av dagen på staden med Lizette och Kurtan, köpte mig ett par leggings med mönster i, enligt mig så var dom fina. Och lite hår saker. Har även börjat med ett nytt sorts smink, frida tippsade om pudret vilket blev aldeles för mörkt, jag skulle ha köpt ett ljusare, men det får jag fixa en annan dag.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0